Användningsområden

Swedac har varit verksamma i 35 år och många av våra produkter har tagits fram baserat på kunders önskemål och specifika situationer.

Vi säljer till fartygsindustrin, offshoreindustrin, fordonsindustrin, verkstadsindustrin, byggnadsindustrin, HIFI industrin mm. Vi säljer även direkt till privatpersoner.

Vi ser inga hinder utan koncentrerar oss på lösningar. Varje månad kommer ett nytt projekt där vi i vissa fall hittar helt nya användningsområden för våra produkter.

I många fall så har kunder experimenterat själva och hittat egna lösningar. Vårat dämplim DG-A2 användes i början till bara till golvkonstruktioner, nu används det över hela världen i högtalarkonstruktioner tack vare en svensk kund som var pionjär i högtalarbranchen. Likaså har limmet använts i allt från bussgolv till fatygsdurkar till stereobänkar och möbler för studiomiljö.

Swedac´s mål är att hjälpa sina kunder med bästa möjliga produkter. Vi lägger mycket tid på att rekommendera rätt produkter och hjälpa kunden med bästa möjliga tips för att få en så bra lösning som möjligt. En nöjd kund är vår största belöning.

För fartyg och offshore så står all produktion under kvalitetscertifiering och vi har DNV MED-D certifikat som bekräftar vår höga kvalitet på de system och produkter vi säljer.